Košarica

Najnovejši 2021 modeli

Pomoč kupcem info@zuzu.si

5000+ zadovoljnih kupcev doma in v tujini

Splošni pogoji poslovanja in uporaba spletne trgovine zuzu.si

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine zuzu.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Lastnik in upravljatelj spletne trgovine zuzu.si je FIMAR d.o.o., Beethovnova ulica 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju “ponudnik”).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje zuzu.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

– podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka, davčna številka, številka registra),
– kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
– bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
– dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
– pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
– vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
način plačila in dostave,
– časovno veljavnost ponudbe,
– rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od pogodbe,
pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

po povzetju – z gotovino ob prevzemu blaga (ob prevzemu pošiljke je potrebno Pošti Slovenije poravnati še provizijo za plačilo univerzalnega plačilnega naloga (UPN) po veljavnem ceniku Pošte Slovenije) pri prevzemu pošiljke preko dostavne službe GLS ali pri prevzemu paketa lahko nastanejo dodstni stroški obdelave – manipulacije paketa .
po predračunu – plačilo na transakcijski račun našega podjetja po položnici ali preko spletne banke

Pri posameznih naročilih si lahko pridržujemo pravico do zahtevka po plačilu z nakazilom na račun (predračun).
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v 8 dneh od prejema računa. Kasneje podanih ugovorov in popravkov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Cene

Vse cene so v EUR vsebujejo DDV in okoljsko dajatev (pri izdelkih kjer je to potrebno), razen če je izrecno zapisano drugače.

  • Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
  • Cene izdelkov ne vključujejo stroškov poštnine; le ta se obračuna ob zaključku naročila in je razvidna v nakupovalni košarici pred zaključkom naročila.
  • Platišča na fotografijah niso vključena v ceno.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Izdaja računa

Spletna trgovina zuzu.si po plačilu blaga oz. pri dostavi naročenega blaga kupcu priloži original račun.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Brezplačna poštnina

Za nakupe nad 29,90€

30 dnevno vračilo

Ti izdelek ni všeč? ni problema!

Garancija na okvir

1 letna garancija na okvir očal

100% Varno spletno plačilo

MasterCard / Visa